7. Sheet MaskKangasnaamiot ovat varmasti ensimmäisiä tuotteita, jotka tulevat mieleen korealaisesta kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Kangasnaamiot ovat yksi parhain tapa tuoda iholle nestemäistä kosteutusta. Ihosta tulee hetkessä heleämmän ja kosteutumman näköinen. Kangasnaamiot ovat kertakäyttöisiä ja sisältävät jopa yhtä paljon hoitonestettä kuin seerumipullo. Nesteen koostumuksen pieni partikkelikoko pystyy imeytymään iholle tehokkaasti, ja kangas ollaan luotu hidastamaan nesteen haihtumista ja tehostamaan ainesosien imeytymistä. Suuresta kangasnaamio valikoimasta löytyy jokaisen ihon tarpeeseen, niin kosteuttavia, rauhoittavia ja puhdistavia naamioita. Kangasnaamio ei kuitenkaan eivät ole niin tehokkaita kuin perinteiset voide- ja savinaamiot, mutta ne ova nopea ja helppo tapa tuoda iholle lisää kosteutta.


Beauty tips!

1. Kangasnaamioita, eye patch:eja ja muita naamioita kannattaa säilytää jääkaapissa.

Viileä naamio virkistää ihanasti kasvoja aamulla, sekä poistaa kuumotusta ja turvotusta.

2. Kangasnaamioiden malli vaihtelee ja osaa on vaikea saada asettumaan kasvoille. Mitä tiivimmin kangas asettuu kasvoille sitä paremmin se estää nesteen haihtumista ja tehostaa ainesosien imeytymistä. Kangasnaamion voi leikata saksilla ohimoilta, leuasta ja nenän kohalta. Silloin saat aseteltua naamion paremmin ja sen alle ei jää ilmaa.


Kangasnaamio tehostaa myös muiden hoito tuotteiden vaikutusta. Seerumin ja hoitonesteen käyttöä ei siis kannata skipata vaan ne kannattaa levittää naamion alle. On olemassa myös erillaisia silikoni naamioita, joita käytetään kangasnaamion päällä estämään vielä paremmin ainesosien ja nesteen haihtumista.