Aromatica

*Sis. mainoslinkinSave the skin save the planet


2004 perustettu Aromatica on korean johtava luonnonkosmetiikka sarja. Se on puhtaan ja turvallisen kosmetiikan edelläkävijä. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja harmoniaan perustuva

Beauty & lifestyle brändi. Aromatica tekee paljon töitä ympäristön suojelemiseksi. Omat Ecocert- ja ISO-GMP -sertifioidut tuotantotilat mahdollistavat sen, että jokaista tuotannon vaihetta valvotaan todella tarkasti ja huolehditaan, että yrityksen hiilijalanjäki olisi mahdollisimman pieni.Tuotteiden raaka-aineet luomuviljellään ja ne haetaan suoraan omilta viljelijöiltä. Valmistuksessa käytetään perinteistä yrttien uuttomenetelmää. Niin pystytään säilyttämään aktiiviaineiden korkea teho ja turvallisuustaso, sekä säilyvyys tuotteissa. Aromatica käyttää tuotteissaan Ecocert luomusertifiointiorganisaation myöntämän Cosmos organic -sertifikaantin mukaisia ainesosia. Aromatica on myös maailman vanhimman ja arvostetuimman vegaanijärjestön Vegan socienty yhteistyökumppani. Tuotteet ovat täysin vegaanisia ja missään tuotannon vaiheessa ei käytetä mitään eläinperäistä.


Tuotteissa käytetään kaikista puhtaimpia ja turvallisimpia ainesosia. Aromatica on sitoutunut antamaan turvallisemman kauneudenhoito vaihtoehdon ja on ensimmäinen korealainen tuotemerkki, joka on saanut EWG Safe Cosmetic Champion -turvallisuus sertifikaatin. Se on myönnetty 33 Aromatican tuotteelle, jotka ovat läpäisseet tiukat standardit. Tuotteen jokaisella ainesosalla on oltava "vihreät arvosanat" ja pienin mahdollinen terveys vaara.


DO GOOD & SHARE

Aromatica tekee töitä kansainvälisesti tukemalla lasten ja vammaantuneiden terveydenhoitoa ja oikeuksia, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa ja jossa on sosiaalinen ja taloudellinen eriarvoisuus. Lisäksi aromatica sponsoroi eläkeläisiä ja taloudellisesti heikossa asemassa olevia ihmisiä.


 

Aromatican tuotteet ovat ekologisia ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa luomuviljelyllä. Beautyko:n tuotevalikoimasta löytyy aromatican ylellinen ruususarja, koko perheelle sopiva rauhoittava Calendula (kehäkukka) puhdistusvaahto, sekä kasvovoide. Lisäksi erillaisia kasvoöljyjä mm. tämän hetken trendituote ruusunmarjaöljy ja rosmariiniasisältävät hiustenhoitotuotteet.

Tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan verkkokaupassa<3


Tästä verkkokauppaan