Korealainen kauneudenhoito

*sis.mainoslinkkin


Korea tunnetaan sen todella suurista kosmetiikan markkinoista. Sielä ihonhoitoon suhtaudutaan ihan eritavalla kuin länsimaissa. Ihonhoito on osa konaisvaltaista hyvinvointia. Kosmetologille voidaan mennä viikottain ja sitä pidetään yhtä tärkeänä kuin esimerkiksi kuntosalilla käymistä. Jo lapsia opetetaan hoitamaan ihoaan ja pitämään ihoa kallisarvoisena. Yksi syy tähän on korean todella suuret kauneusihanteet. Ihon kuuluu olla kirkkaan tasainen ja syväkosteutettu, ilman mitään virheitä ja epäpuhtauksia. Tähän myös 10 step skincare rutiini perustuu. Ihonhoitoa ei pidetä ongelmien ratkaisuna vaan halutaan huolehtia, että ihoa voi hyvin myös tulevaisuudessa ja mitään epäpuhtauksia ei pääse edes syntymään.


Pääkaupunki Soul on oikea kosmetiikan valtakunta. Kosmetiikka liikkeitä on vieri vieressä ja yleensä tuotesarjoilla on vielä omat tuoteliikkensä. Usein niihin ollaan yhdistetty kauneushoitoloita ja kahviloita. Niiden ovilla myyjät jakavat kaupan päälle tuotteita houkuttelemaan lisää asiakkaita. Korealaiset etsivät itselleen koko ajan uusia parempia tuotteita ja harvoin pysyvät pitkään samassa. Sen takia osan tuotteiden pakkauksista ovat vähän pienempiä, jotta tuote kuluu nopeasti ja voidaan vaihtaa uuteen.


Kun tuote myyntiä on näin paljon. Tuote kehitykseltä vaaditaan todella uusia innovatioita koko ajan. Uusia sarjoja ja tuotteita lanseerataan päivittäin. Tuotteiden on oltava erittäin tehokkaita ja tuloksellisia, jotta tuotesarja säilyy. Moni sarja lähteekin suoraan markkinoimaan tuotteitaan ulkomaille, jossa myynti on helpompaa.Varmaan suurin ero länsimaalaiseen kosmetiikkaan on tuotteiden ainesosa pitoisuudet. Korelaiset vaativat tuotteiltaan nopeita ja näkyviä tuloksia. Tuotteisiin ei lisätä mitään ylimääräistä viemään tilaa, vaan ne lisätään täyteen ihoa oikeasti hoitavia aktiiviaineita. Ainesosat ovat luonnollisia ja usein kasviperäisiä. Esimerkiksi Skinfood käyttää kosteusvoiteessaan 65% avocadoa. Osaan tuotteisiin voidaan olla kuitenkin lisätty silikonia ym. kuluttajille huonoilta kuulostavilta ainesosia, mutta kaikki ainesosat ovat lisätty tuotteeseen aina tietystä syystä. Riippuen mihin tarkoitukseen tuottetta käytetään. Jos meikkipohjasta halutaan täydellisen tasainen on pohjustusvoiteeseen tarkoituksella lisätty ihon pintaa siloittavia ainesosia.


Ihonhoito ei tietenkään ole pelkkää kosmetiikkaa. Siihen liittyy vielä tärkeämmin elämäntavat, liikunta ja ruokavalio. Veden juonti, puhdas ja monipuolinen ruokavalio tukee ihon toimintaa, antaa iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja vitamiineja.


Täytyy muistaa, että kaunis ja terve iho ei välttämättä synny hetkessä. <3


 

Tästä pääset suomen johtavan korealaisen kosmetiikan Beautyko:n verkkokauppaan tutustumaan korealaisiin ihonhoito tuotteisiin.

Kun tilaat blogini kautta tuotteita saan tuotteista provission. Kiitoksena annan sinulle mahdollisuuden lisätä ilmaisen VIP lahjan ostoskoriisi<3

Voit myös kopioida osoitteen https://beautyko.fi/tuote/vip/ref/borenius/

Eli aina kun käytät tätä linkkiä saat vaihtuvan VIP lahjan tilaukseesi!