Ma:nyo pure cleansing oil


Tämä Ma:nyon puhdistusöljy, on Etelä-korean yksi ihonhoidon ostetuimpia tuotteita. Se on täynnä ihoa ravitsevia ja kosteuttavia luonnollisia kasviöljyjä. Eikä sisällä mitään ylimääräistä. Hellävarainen, matala ph-arvo ja ihanan pehmeä koostumus tekee ihosta ihanan pehmeän ja kimmoisan. Tuotteen koostumus on hieman paksumpaa mitä muissa öljyputsareissa yleensä on. Tuotetta silti riittää vain 1-2 pumppausta puhdistamaan koko kasvot meikistä. Tuote muuttuu maitomaiseksi kun se emulgoidaan veden kanssa ja huuhtoutuu hyvin. Tuotteen sisältämät öljyt pystyvät pehmentää ihon kovettunutta talia ja auttaa rauhoittamaan myös acne ihon talintuotantoa. Tuotteessa on laventeliöljyn tuoma hieman yrttinen tuoksu.


Ainesosia

Soijaöljy: Yksi maaliman käytetyimpiä kasviöljyjä, se sisältää paljon antioksidantteja ja rasvahappoja.

Hasselpähkinäöljy: Tätä öljyä iho rakastaa! Hasselpähkinä sisältää E-vitamiinia, joka on yksi ihon suosikki vitamiini. Lisäksi muita vitamiineja ja rasvahappoja. Sopii hyvin herkälle iholle.

Viinirypälesiemenöljy: On hyvä Antioksidantti. Sisältää polyfenoleja ja tokoferoleja. Uudistaa ja parantaa ihon omaa suojaa. Rauhoittaa rasvoittuvaa ihoa ja hoitaa myös aknea.

Oliiviöljy: Sisältää rasvahappoja ja on hyvä antioksidantti, sekä hellävarainen iholle.

Appelsiinikuoriöljyä: Vahvistaa ihoa, on antioksidanttinen, lisää proteiinien uusiutumista. Sisältää luonnostaan AHA-happoa eli on myös kuoriva ainesosa.

Laventeliöljy: On luonnollisesti antibakteerinen, ehkäisee tulehduksia, sopii hyvin aknen hoitoon ja on myös antioksidantti.

Riisileseöljy: Erittäin hyvä iholle! Se on täynnä antioksidantteja ja vitamiineja, kuten B ja E, sekä rasvahappoja, skvalaania. Rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Teepuuöljy: On paljon käytetty ihonhoidossa tulehduksiin. Se on myös hyvä antioksidantti, joka rauhoittaa ihoa.

Jojobaöljy: Käytetään myös paljon ihonhoidossa, epäpuhtaan ihon tuotteissa. Jojobaöljyn koostumus muistuttaa ihon omaa talia eli toimii erittäin hyvin ihon hoidossa, se suojaa ihoa ja säilyttää sen kosteuspitoisuutta. jojoba sisältää myös paljon vitamiineja ja omega rasvahappoja.

Argan Kernel Oil: Auttaa ihosoluja uusiutumaan ja pystyy säätelemään talin tuotantoa.