Syksyn meikkisuosikit1. BBI@ Last Cushion -meikkivoide

Saan välillä kysymyksiä mun meikkipohjasta, että miten saan pohjasta niin tasaisen ja näyttämään meikittömältä. Salaisuus on hyvät hoitotuotteet, sopiva primer ja tämä tyynymeikkivoide. Kiinnitän tosi paljon huomiota meikkipohjaan. Haluan ihon olevan tasainen ja kirkas, luonnollisen näköinen. En oikeastaan ikinä käytä mitään korostus- ja varjostustuotteita.

Tämä taitaa olla jo kolmas tai neljäs bbia:n tyynymeikkivoide, joka mulla on. Ihan täydellinen mun iholle. Tekee just sellaisen meikkipohjan, mitä toivon. Tuote on ihanan kevyt ja jättää kasvoille kauniin heleän pinnan. Peittää hyvin ihon sävyeroja ja on kosteuttava.

Sisältää myös spf50 ja PA+++


Tyynymeikkivoiteet on parhaita! Meikkipohjaa on helppo korjailla päivänaikana, mukana tulevalla vipalla. Ovat yleesä kevyitä, mutta peittäviä ja sisältävät aurinkosuojan.

2. BBIA never die mascara

Yeppo on paljon hehkuttanut tätä mascaraa ja on melkein aina loppu heidän verkkokaupasta.

Sain sen vihdoin itselleni ja oon ollut tosi tyytyväinen. Tällä saa tehtyä ripsistä halutessa tuuheammat ja pidemmät, sen sisältämien kuitujen avulla. Ja halutessaan luonnollisemman lopputuloksen. Pitää ripset täysin samannäköisenä koko päivän. Kuivuu nopeasti eikä paakkunnu tai varise silmänalusille.3. Eglips Flas shadow palette 03 little sunshine

Ihan täydellinen paletti syksyyn. Kaikki sävyt ovat todella kauniita ja sopivan pigmenttisiä.

Paletissa on 3 glitter sävyä ja 6 mattaista, joilla saa tehtyä arkimeikin ja myös juhlameikin.